Badkamer renovatie: Onze partner voor tegels in de kijker

Tegels blijven een populaire keuze in de badkamer

Ze bestaan al jaren als wand- en vloerbekleding in de badkamer maar hebben doorheen de jaren toch vele gedaantewisselingen ondergaan.

Waarom blijven ze populair?

  • ruime keuze aan decors, kleuren en texturen
  • talrijke combinaties mogelijk
  • onderhoudsvriendelijk
  • vochtbestendig
  • niet duur

Een ruime keuze met vaste waarden en de nieuwste trends

Voor de keuze van de tegels laten we onze klanten graag begeleiden door Verhelst.

Nadat ik de nieuwe badkamer uitgetekend heb in een mooi 3D ontwerp maken we een afspraak in de toonzaal van Verhelst.  Zowel in Brugge als Knokke krijgen onze klanten steeds een hartelijke ontvangst.

Waarom werkt Sano badkamers graag samen met Verhelst?

Op 1 staat zeker de mooie en ruime keuze die ze bieden.  Voor elk ontwerp dat ik creëer vind ik bij Verhelst de ideale tegel om mooie combinaties te maken.  Zowel de XL tegelplaten, als de meer standaard formaten en de decoratieve tegels komen ruim aan bod.  Bij Verhelst volgen ze de laatste trends en nieuwigheden, terwijl de vertrouwde keuzes ook hun vaste plaats houden.

Vrij rondkuieren in de showroom op zoek naar de ideale tegel of liever meteen gebruik maken van de kennis en ideeën van de showroommedewerkers?  Aan jouw de keuze!

Een hartelijke ontvangst en professioneel advies

Sano maakt er zijn missie van om zijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden en ontzorgen tijdens het renovatietraject.  No stress!

Onze samenwerking met Verhelst is hierbij een goeie match.  Met een gerust hart stuur ik mijn klanten naar de showroom van Brugge of Knokke.  In Brugge zorgen Katrien en Fabienne steeds voor een warme ontvangst.  Ze helpen mijn klanten bij het maken van hun keuze en schuiven zelf interessante combinaties naar voor.

In Knokke worden mijn klanten ontvangen door Anita, Rosanne of Peter. Net zoals in Brugge zetten ze klanttevredenheid bovenaan.

Een pluim voor vakkennis is zeker ook op zijn plaats.  De leuke mix van combinaties die getoond wordt gaat steeds gepaard met professioneel advies.  Is de tegel onderhoudsvriendelijk?  Mag de tegel gebruikt worden als douchevloer?  Welk voegsel past er best?  Op elke vraag volgt een vakkundig antwoord!

Enkele mooie realisaties met tegels van Verhelst