Kleine badkamers

Bekijk onze realisaties

Ook voor kleine badkamers zijn er verschillende mogelijkheden.  Een beperkte oppervlakte hoeft zeker niet te betekenen dat je moet inboeten op comfort. Aangepaste meubels en materialen en een uitgekiende indeling zorgen ervoor dat je ook met weinig ruimte een mooie en praktische badkamer kunt realiseren.
-

Budget badkamers

Bekijk onze realisaties

Afhankelijk van de toestand van de bestaande betegelde muren kunnen we ook bovenop de bestaande betegeling werken.  De posities van het sanitair blijven dan min of meer behouden. Nieuwe tegels worden over de bestaande tegels geplaatst en uw douche, bad of meubel worden vervangen.  Dit kan uiteraard niet altijd, er zijn verschillende voorwaarden.   

Ook wat de keuze van het sanitair en de tegels zelf betreft is een ruime keuze aanwezig.
-

"Zeer tevreden over onze nieuwe badkamer. Een ploeg vakmannen die elkaar begrijpen tijdens de werkzaamheden en luisteren naar de wensen van de klant. We zijn heel tevreden over de snelheid waarmee dit alles gebeurde."

Daniel en Christine

High-end badkamers

Bekijk onze realisaties

Uw badkamer moet mooi, praktisch en comfortabel zijn, maar mag het ook iets meer zijn?

Innovatieve materialen en design zorgen voor een volledige nieuwe interpretatie van uw badkamer.

Door te spelen met exclusieve  materialen zowel qua sanitair als verwarming, alsook  qua verlichting wordt uw badkamer tot een hoger niveau getild.  Inbouwkraanwerk, plafonddouches,  een vrijstaand bad, maar ook qua wandbekleding zijn er talrijke mogelijkheden. Een naadloze uitvoering in mortex, extra groot formaat tegels of solid surface, het zijn maar enkele van de mogelijkheden.
-

Aangepaste badkamers

Bekijk onze realisaties

Je stoort je aan de hoge instapboord van uw bad, maar wil je relaxmomenten in je ligbad niet  missen?
Je wil je niet alleen snel wassen aan je lavabomeubel, maar je wil ook rustig alle tijd nemen om je op te maken?
Je wil genieten van je regendouche en vindt ruimte zeer belangrijk?

Sano heeft voor elke wens een passend antwoord klaar.  

Geniet en ontspan in je ligbad zonder instapdrempel.  Zeer gebruiksvriendelijk en met al het nodige comfort. Of kies voor een lavabomeubel waar je een stoel kunt onder schuiven.  Zo kun je in alle rust je tijd nemen voor de spiegel. Inloopdouches zijn mogelijk in alle maten.  Je kiest zelf hoeveel ruimte je wil.  Ingewerkte douchegoten in de vloer zorgen er bovendien voor dat er geen enkele instapdrempel is. Bovendien kunnen tal van accessoires de gebruiksvriendelijkheid van je douche nog groter maken.  Denk hier bijvoorbeeld aan opklapbare douchezitjes, zeephouders, design handgrepen voor extra steun, handdoekhouders,...

Bovendien zijn voor dergelijke aanpassingen subsidies voor handen waarvoor ook u misschien in aanmerking komt.

Sano heeft werkelijk voor elke wens een passend antwoord!
-

Bij Sano kunt u terecht voor een badkamer volledig op maat gemaakt.  U wenst een lavabomeubel op maat,  of inbouwkasten, een kast met opbergruimte om de wasmachine en droogkast in te verbergen, of een kast rond de verwarmingsketel.

Ook hier bieden wij verschillende mogelijkheden qua ontwerp en afwerking.

Alles wordt met de meeste zorg ontworpen en gemaakt door onze schrijnwerkers.
-

"Hierbij laten we u weten dat de renovatie van de badkamer tot hier toe tot onze grootste tevredenheid is verlopen. Nu nog een vlotte levering van de douchewand en –deur en we kunnen van van een perfecte uitvoering spreken.
 Nogmaals van harte dank voor de uitvoering volgens de planning."

Cypers-Avet

Bad vervangen door douche

Bekijk onze realisaties

Uw badkamer is nog in een prima staat, maar u wil uw bad graag vervangen door een ruime douche.  En liefst zonder al te ingrijpende werken.

Dit is ook één van de zaken waarvoor u bij Sano aan het juiste adres bent. We halen het bad er uit en plaatsen een inloopdouche of gesloten douche in de plaats, terwijl de rest van de badkamer gewoon intact blijft.  De douche wordt voorzien van nieuwe tegels, ofwel kan er voor acrylwanden of volkernwanden gekozen worden. Op die manier kunt u zeer snel genieten van uw nieuwe douche.
-

Contacteer ons voor uw droombadkamer te realiseren

Bij ons kan u uw project steeds online op de voet volgen!

Meld u aan
en volg uw project op de voet
© 2022 Sano (BE0543.807.932) | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies | Webdesign thinline.be