Hoe gaan we te werk?

Bekijk onze realisaties

Een grote badkamer of een kleine, basic of luxe, elk project wordt met evenveel zorg in handen genomen.  Stap voor stap, maar in een vloeiend tempo realiseren we jouw droom.

Wekenlang op je offerte wachten zonder dat u ondertussen nog iets hoort?  Voor Sano is dit onaanvaardbaar.  Wij maken er een punt van je steeds op de hoogte te brengen van de stappen die we ondernemen.  Eens je een keuze gemaakt hebt qua sanitair en tegels of parket, ontvang je binnen de twee weken je complete offerte.

Sano zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

-

01 Bezoek ter plaatse

Wij komen bij u langs en luisteren naar je wensen en verwachtingen. We verzamelen alle info, nemen foto's en doen de nodige opmetingen.

02 Showroom bezoek

Wij nodigen je uit om  de showrooms te bezoeken om sanitair en tegels of parket te kiezen. Hiervoor werken we samen met verschillende partners in uw regio.

03 Offerte en tekening

Ondertussen starten wij de calculaties en maken we onze offerte op.  Wanneer je het sanitair en de tegels gekozen hebt, wordt ook dit toegevoegd aan de offerte.  Op die manier bezorgen we  een compleet overzicht. Samen met de offerte ontvang je ook een 3D- tekening van jouw nieuwe badkamer.

04 Goedkeuring offerte en ontwerp

Nadat je onze offerte gekregen hebt komen we graag nog eens langs om deze verder toe te lichten.  We beantwoorden al je vragen en zorgen voor aanpassingen indien nodig. Na de goedkeuring van de offerte krijgt u een persoonlijke projectopvolger toegewezen. Deze persoon is vanaf nu uw contactpersoon en houdt u op de hoogte van alle stappen in het renovatietraject.

05 Opmaak planning

We nemen uw project op in onze planning en bezorgen u de startdatum.  Hierbij houden we zo veel mogelijk rekening met uw wensen. Ook ontvangt u uw persoonlijke login zodat u uw project op de voet kan meevolgen.

06 Uitvoering en opvolging

De effectieve start van de werken.  Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vlotte uitvoering en opeenvolging van alle werken. Alles wordt nauwkeurig opgevolgd door uw persoonlijke projectleider die er op toeziet dat alles vlot en volgens de regels van de kunst verloopt.

07 Oplevering

De werken zijn voltooid en nagezien door de projectleider. Vanaf nu kunt u genieten van uw droombadkamer.

"Alles is naar wens en nogmaals van harte dank voor het mooie resultaat. Wij zijn erg tevreden.  Zeker wat de planning en opvolging betreft, alles verliep volgens plan en ook de communicatie verliep vlekkeloos."

Johan en Lieve

Contacteer ons voor uw droombadkamer te realiseren

Bij ons kan u uw project steeds online op de voet volgen!

Meld u aan
en volg uw project op de voet
© 2022 Sano (BE0543.807.932) | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies | Webdesign thinline.be