Over ons

Sano is een enthousiast bedrijf dat bestaat uit een gemotiveerd team met verschillende talenten.

Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking en communicatie, zowel met ons team als met onze klanten.  Die persoonlijke touch zetten we steeds centraal. Zaakvoerders Tim en Sophie vullen elkaar hierin perfect aan. Waar Sophie zich ontfermt over de eerste contacten, het ontwerpen en opmaken van een goede offerte, sluit Tim naadloos aan als verantwoordelijke voor de planning, kwaliteitscontrole en opvolging.

Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking en communicatie, zowel met ons team als met onze klanten.  Die persoonlijke touch zetten we steeds centraal. Lees meer

Sophie zorgt voor het opbouwen van een sterke klantenrelatie.  Zij is de eerste contactpersoon en dus de eerste schakel in het realiseren van jouw badkamer renovatie.

Met veel zorg luistert ze naar jou wensen en ideeën en bekijkt ze grondig de bestaande badkamer.  Op basis hiervan verleent ze advies, nieuwe ideeën en creatieve inzichten.  Gedreven door haar passie voor interieurdesign zorgt ze voor het ontwerp van jouw nieuwe badkamer.

Oog voor detail en creatief denken zijn hierbij erg belangrijk.  Ze zorgt voor een mooi 3D ontwerp en een overzichtelijke offerte.

Tijdens gans het renovatietraject blijft ze nauw betrokken en bij de oplevering komt ze nazien of alles perfect naar wens verlopen is.

Tim is verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de werf.  Hij staat in voor de voorbereiding en de opvolging van alle werken. 

Tim zorgt ervoor dat het team van vakmensen goed begeleid en aangestuurd wordt.  Hij ziet toe op de kwaliteit en nauwkeurige uitvoering.

Tijdens de renovatie is hij het aanspreekpunt waar jij als klant terecht kan met al je vragen of bemerkingen.  Een snelle en duidelijke communicatie is hierbij erg belangrijk.

 

Sophie zorgt voor het opbouwen van een sterke klantenrelatie.  Zij is de eerste contactpersoon en dus de eerste schakel in het realiseren van jouw badkamer renovatie. Lees meer

 

 

Tim is verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de werf.  Hij staat in voor de voorbereiding en de opvolging van alle werken. Lees meer

Het was aangenaam kennis te maken met Sophie en Tim: er werden duidelijke afspraken gemaakt. Daarin werd sterk rekening gehouden met onze persoonlijke wensen en voorkeuren.
Op de geplande datum werden de werken gestart ; ze werden ook op de voorgestelde datum beëindigd.

Mooi werk geleverd. het kleinste probleem werd met aandacht bekeken en aangepast.
Een aanrader.” – Raymond en Agnes V.